Hirdetés

Összeáll a Netflix és a Sony?

|

Egy adatbányász nagyon érdekes nyomokra bukkant, melyek szerint a PlayStation csapata segíthet a Netflix új gaming kezdeményezésében.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a Netflix szeretne belenyúlni a játékiparba is, de hogy ez pontosan mit jelent, azt már kevésbé. Az első álláshirdetésekből egyértelművé vált, hogy a streaming óriás terjeszkedni akar, és Steve Moser szerint ehhez már meg is találták a tökéletes partnert.

Az VGC jelentése szerint Moser beleturkált a Netflix alkalmazás kódjába, és egy nagy kincsesládát talált ott, ami tele volt matricázva PlayStation szimbólumokkal.

Hirdetés

Moser talált egy Ghost of Tsushima dobozképet (aminek ugye hamarosan érkezik a Director's Cut kiadása), PS5 kontrollereket, és egy nagy N Games logót. A projekt kódneve, a "Shark" is előkerült a kibányászott adatokból.

A PlayStation és a Netflix összeállása nem lenne a legmeglepőbb dolog a szórakoztatóipar történelmében. A Sony már korábban is megegyezett a Netflixszel a filmjeik kapcsán, melyek először hozzájuk kerülnek majd a mozis körtúráik után.

Hogy pontosan mit jelent majd ez a nagy összeborulás, az még kétséges, de a lehetőség nagyon izgalmasnak hangzik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)