Hirdetés

Ötödik évadot kap a Vaják, Dolph Lundgren is csatlakozik a franchise-hoz

|

Nem áll meg az élet Henry Cavill távozását követően sem a Netflixnél.

Hirdetés

Háromszor futott eddig neki a piacvezető streamingszolgáltató az Andrzej Sapkowski alkotta fantasy adaptálásának, de próbálkozása még egyszer sem aratott osztatlan sikert. Nehezen nyelték le ugyanis a rajongók a Vaják széria két évadában a karaktereket, és történetszálakat érintő, gyakorta teljesen indokolatlan módosításokat. A helyzeten pedig a professzionális szörnyvadászok genezisét elregélő Vaják: A vér eredete című minisorozatnak sem sikerült javítania, éppen ellenkezőleg.

Eddig a nézettség minden ballépés dacára jól alakult, de kérdés, a Ríviai Geraltot megformáló Henry Cavill harmadik szezont (ennek az első felét június 29-től, a másodikat pedig július 27-től láthatjuk) követő távozása után is így marad-e. Csereként Liam Hemsworth érkezik, akinek igazán meggyőzően kell majd játszania ahhoz, hogy elnyerje a Netflixre megorrolt rajongók rokonszenvét.

Hirdetés

A jelek szerint azonban nem csak egyetlen évada lesz a bizonyításra, mivel Sophie Holland, a széria szereplőválogatója a Deadline-nak adott interjújában elárulta, hogy rövidesen elkezdik forgatni a negyedik etapot Liam Hemsworth-szel, ami után rövid szünetet tartanak, majd rögvest belevetik magukat az ötödikbe.

Ehhez kapcsolódó hír, hogy a nemrég súlyos betegségéről valló Dolph Lundgren a svéd Aftonbladet napilapnak azt nyilatkozta, hogy Dél-Afrikában forgatja a Vajákot. Szavaiból nem derül ki egyértelműen, hogy az általa elmondottak a negyedik évadra vonatkoznak, vagy inkább a Patkányok bandájára és a hozzájuk csapódó Ciri kalandjaira fókuszáló spin-offra. Utóbbinak a witcheres témában rendkívül jól értesült Redanian Intelligence szerint szintén most kezdődnek a munkálatai, tehát elképzelhető, hogy Lundgren ebben kapott szerepet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)