Hirdetés

Ötödször is bannolta a Twitch Amouranth csatornáját, más platformokról is eltűnt

|

Vajon most visszaengedik, hogy műfüleket nyalogathasson vagy galambmaszkban pózolgathasson?

Hirdetés

Még mindig nem sikerült megdöntenie Indiefoxx rekordját Amouranthnak, hiszen míg előbbi hat bannal tartja a csúcsot, utóbbi "csak" ötnél jár. Ez persze pont öttel több, mint amennyinek lennie kellene, de aki a szoftpornót egy nem arra kitalált platfomra viszi, és folyton a határokat feszegeti, nem számíthat feltétlen engedékenységre.

Indiefoxxot öt esetben egy-három nap után visszaengedték, viszont 2021. júniusa végén látszólag végleges bant kapott, három hónapja nem streamelhet Twitchen. A napokban YouTube-on akart visszatérni, de valami vészhelyzet miatt inkább holnap tesz közzé videókat.

Hirdetés

Amouranth október 8-án lett ismét kitéve a Twitchről, sőt, az Instagram és a TikTok is eltávolította fiókját, de YouTube-on és Twitteren még maradhatott (meg nyilván OnlyFans-en is, de ott egészen megengedőek a szabályok). Az alábbi, természetesen NSFW videóban elmondta, most tényleg nem érti, miért kapott tiltást, az általa gyártott tartalmak "családbarátak", ami esetében azt jelenti, hogy egy ideje se műfülnyalogatás, se fürdőzés, se galambmaszkos pucsítás nem volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)