Hirdetés

Most egy remek akció-kalandjáték lehet ingyen a tiétek

|

Ezúttal a világ egyik első, nyitott világú játékának újrakiadását zsákolhatjátok be a Humble Bundle jóvoltából.

Hirdetés

Sokat vártunk az 1999-es Outcast remake-jére, de végül mégiscsak elkészült - hogy ennek örülünk-e vagy sem, azt megtudhatjátok, ha elolvassátok az Outcast - Second Contact tesztünket, vagy lecsaphattok a játékra, ugyanis átmenetileg ingyenesen tölthető. 

Hirdetés

A Humble Bundle most azzal szeretné elérni, hogy körülnézzünk a kínálatában, hogy ideiglenesen ingyenessé tette a játékot. Az Outcast - Second Contactot szombat estig zsákolhatjátok be ezen az oldalon, ahol nem kell mást tennetek, mint bejelentkezni vagy regisztrálni, rábökni a "Get the Game" gombra, majd a vásárlás befejezése után már meg is kapjátok az e-mailt a kóddal. 

Ha már megkaptátok, akkor természetesen örökre megtarthatjátok. Ti le fogtok csapni a zsákmányra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)