Hirdetés

Ezért zárd be az ajtót, ha horrorjátékkal játszol

|

Gyorsan a Twitch legnézettebb videója lett az a részlet, amin egy streamert dupla meglepetés ért az Outlast 2 közben.

Hirdetés

Sok filmrendezőhöz hasonlóan a játékfejlesztők is szeretnek jumpscare-eket rakni alkotásaikba, mert elég hatásos tud lenni, ha játék közben valami rondaság az arcunkba ugrik, vagy becsapódik egy ajtó előttünk. Na de mi van akkor, ha a képernyőn és a valóságban is egyszerre jön a jumpscare? Máris mutatjuk.

Hirdetés

JurassicJunkie-nak nincs túl sok követője a Twitchen, ám ő ennek ellenére töretlenül közvetíti játékát nézőinek, és egy vicces esetnek köszönhetően az ő klipje lett a legnézettebb az oldalon. Az történt ugyanis, hogy a streamer az Outlast 2-vel játszott, amiben felröppent néhány madár, és legnagyobb meglepetésére kislánya is pont akkor sétált be a szobába. Ez lett a végeredmény:

Ti jártatok már hasonlóan, vagy messziről kerülitek az ijesztő játékokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)