Hirdetés

Nagyon lelombozta a fejlesztőket az Overwatch 2 kiszivárgása

|

Jeff Kaplan szerint a szivárgásoknak van a legnagyobb negatív hatása a csapatmorálra.

Hirdetés

Emlékszem még, milyen izgatottan vártuk néhány évvel ezelőtt az E3-as bejelentéseket, és hogy leolvadtunk tőlük, mit sem sejtve arról, mire készülnek a kiadók és fejlesztők. Ez most sincs másképp, de a titoktartásra nem képes fórumozók és a túlbuzgó bolti dolgozók rengeteg meglepetést előre ellőnek, ami nem jó, de nem tehetünk ellene semmit, nem állíthatjuk meg az információ áradását egy olyan korban, amiben szinte mindenki aktív valamilyen közösségi platformon.

Hirdetés

A BlizzCon sem tartogatott sok meglepetést, miután mind a Diablo IV-ről, mind az Overwatch 2-ről szivárogak információk az eseményt megelőző napokban. Az utóbbiért felelős Jeff Kaplan a Kotaku Australiával beszélgetett erről, és elmondta, a csapat teljesen összeomlott a szivárgás után. Talán emlékeztek még arra, amikor a Blizzconon poénkodott, hogy bár elfelejtette a mondanivalóját, semmi baj, a neten úgyis fent van már minden, majd onnan puskáz. Látszólag lazán kezelte a dolgot, de az eseményt megelőző hetekben nem volt nyugodt a légkör.

A művészek a rossz minőségű képek miatt voltak csalódottak, és összességében mindenki attól tart, hogy félinformációk alapján alkotnak véleményt a játékosok, ami, valljuk be, reális, gondoljunk csak a Spider-Man pocsolyabotrányára. Kaplan azzal próbálta nyugtatni kollégáit, hogy annak idején a The Burning Crusade (a World of Warcraft kiegészítője) is kiszivárgott egy olasz magazinnak köszönhetően a bejelentés előtt, és sokan erre már nem is emlékeznek, a kieg meg a WoW történelmének egyik legjobbjaként él az emberek tudatában.

Ettől függetlenül reméljük, mindenki szépen megvárja az Overwatch 2 megjelenését, mielőtt végleges véleményt alkotna róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)