Hirdetés

Overwatch - új kisfilmek jönnek

|

Ahhoz képest, hogy hány karakter van az Overwatchban, viszonylag kevéshez készült kisfilm. A Blizzard már dolgozik az ügyön.

Hirdetés

A játék népszerűségén sokat dobott, hogy videókon, történeteken keresztül részletesen megismerhettük a világot, jobban tudunk kötődni a karakterekhez. Eddig hat animáció jelent meg, melyek Winston, Widowmaker, Tracer, Hanzo, Genji, Soldier: 76, Bastion és Sombra múltjába engedtek betekintést.

Ezzel azonban még nincs vége. A közkedvelt és jól ismert Jeff Kaplan elmondta, a csapat ezek készítése közben szórakozik a legjobban, elősorban azért, mert nem kell figyelembe venniük a játékot, bármilyen sztorit elmesélhetnek. Egy short elkészítése rengeteg időbe telik, ezért évadokban gondolkodnak - az első a The Last Bastionnel zárult, a második pedig még nem indult el - Sombra kisfilmje a kettő között van.

Kinek a kisfilmjét szeretnétek mihamarabb látni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)