Hirdetés

Két új Overwatch könyv is érkezik, mindkettő gyönyörű

|

A játék és világának rajongói már kezdhetnek gyűjtögetni. Két kötet is megjelenik, tele csodálatos művészi anyagokkal.

Hirdetés

Ha az alapjátékra már elköltöttetek annyi pénzt, amennyit csak tudtatok, jöhetnek a kiegészítők. Első körben érkezik az Art of Overwatch című, kemény fedeles kötet benne olyan rajzokkal, amiket még nem láthattunk. A képekhez a fejlesztők rövid kommentárokat is írnak, így végigvezetik az olvasót az Overwatch fejlesztésének egyes mérföldkövein.

Az alap kiadás durván 50 dollárért lesz megvásárolható (~ 14 500 Ft), de készül egy limitált csomag is mágnesesen nyíló/záródó, fehér dobozban, magán a borítón pedig Tracer szerepel majd. Ez a kiszerelés jóval nagyobb, 100 dolláros árcímként kap (~ 29 000 Ft).

A második kötet a Dark Horse Comics gondozásában érkezik. Az Overwatch: Anthology Volume 1 az eddig megjelent online sztorikat gyűjti egybe egy kemény fedeles, kézzelfogható kiadásban. Az Overwatch világának rajongói számára kötelező olvasmány lesz, ráadásul ez a könyv jóval olcsóbb, mint a művészeti album: már 20 dollárért (~ 5800 Ft) a tiétek lehet majd.

Az Art of Overwatch (és annak limitált kiadása is) pontosan 2017. október 24-én jelenik meg, míg az Overwatch: Anthology Volume 1 október 10-től lesz megvásárolható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)