Hirdetés

Overwatch - kiscica Ana harcol egerek ellen az új animációs kisfilmben

|

Az összes Bastet Ana rajongó imádni fogja ezt a videót.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt a Blizzard kiadott egy novellát Bastet Rises címmel, ami Ana egy bevetéséről mesél. A kalandsztorihoz tartozó cicafüles kinézet azóta sok rajongót megihletett, és maga a Blizzard is felkért egy videós művészt, hogy rakjon össze egy animációs kisfilmet, ami passzolna a cicaisten cuki pofijához.

Hirdetés

A lenti videó Dillon Gu munkája, aki bőséggel dolgozott már digitális cicákkal, és azt is tudja, hogy hogyan kell menő akciójeleneteket összerakni. A mostani anyagát Bastet Ana mellett Cicó: 76 és hatalmas egerek dobják fel.

Ha még nincs meg a Bastet Ana skin, akkor még van időtök megszerezni azt az Overwatch Bastet kihívásában. Kilenc meccset kell nyernetek valamilyen játékmódban ahhoz, hogy örökre a tiétek lehessen a cicafüles álarc.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)