Hirdetés

Overwatch - a Blizzard a tüntetések miatt törölhetett egy eseményt

|

A Switch-változat megjelenését tervezték megünnepelni egy boltban, azonban a bulit az utolsó pillanatban lefújta a vállalat.

Hirdetés

Mától elérhető Nintendo Switchre az Overwatch, ennek kapcsán volt tervben egy esemény, amelynek keretében a New York-i Nintendo Store-ban gyűltek volna össze az érdeklődők, hogy együtt ünnepeljék meg a megjelenést, az első 150 regisztráló még a játék szinkronszínészeivel is találkozhatott volna.

Hirdetés

Erről a lehetőségről október 8-án számolt be a Nintendo NY Twitter, valamint ugyanez a forrás osztotta meg most, egy nappal az október 16-ra tervezett összejövetel előtt, hogy az esemény sajnos elmarad, mivel a Blizzard törölte azt, így elnézést kérnek a kellemetlenségekért mindenkitől. 

Noha arról senki nem írt egy árva szót sem, hogy miért történt mindez, azonban nem kell hozzá sherlocki elme, hogy rájöjjünk az okokra: az esemény beharangozásakor ugyanis elárasztották a Twittert a hongkongi tüntetők mellett kiálló, valamint a Blizzard korábban tanúsított magatartását elítélő hozzászólások, így minden bizonnyal a kiadó úgy látta, hogy nem lenne zavartalan az esemény. Az üggyel kapcsolatban egyébként a minap nyilatkozott a kitiltott Hearthstone játékos is, az indulatok pedig továbbra sem csitulnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)