Hirdetés

Overwatch - menő művészi rajzok Sombráról

|

Miután végre hivatalosan bejelentették, az Overwatch fandomon belül minden Sombráról szól, a Blizzconon pedig egyebek mellett néhány igazán vagány concept artot is bemutattak a készítők a mexikói hackeről.

Hirdetés

Egy igazán ötletesen felvezetett kisfilm után mindenki tűkön ülve várta, hogy végre láthassuk mit tud majd Sombra harc közben, mostanra pedig már számos gameplay videót is láthattunk a Blizzconon kipróbálható hősnőről, emellett a karakter múltjába is betekinthettünk egy animációs shorton keresztül. Most pedig néhány igazán érdekes rajzot láthattok a tegnap bemutatott karakterről, akiről további érdekes információkat árultak el az őt megálmodó kreatívok.

A készítők már egészen korán elkezdtek dolgozni Sombrán és eleinte kissé másképp képzelték el karaktert mint az általunk látott végleges verzió. Egy ninja szerű figurát álmodták meg olyan képességekkel, mint a falakon átlátást biztosító lövedék.  Ez a skill végül Genjinél és Hanzonál landolt.

Ekkor picit félrerakták a karaktert és később jött a hacker séma, ehhez már egészen konkrét ötletei voltak a Blizzardnak Sombra képességeit illetően, csak a megfelelő külsőt nem találták még meg, a következő concept-outfitek túlságosan hajaztak Anára. Végül már csak külső simítások hiányoztak és a következő képeken már az általunk is megismert verziót láthatjuk, emellett még alternatív skinekről is kaptunk képeket. Nézzétek!

Nektek hogy tetszik Sombra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)