Hirdetés

Íme Európa legjobb Overwatch cosplayei

|

Lezárult az Overwatch Cosplay Battle, egészen elképesztő, amit a művészek alkottak.

Hirdetés

A Blizzard játékok közösségeiben elég sok tehetséges cosplayer található, hazai rendezvényeken is összefuthatunk fantasztikus StarCraft és Overwatch jelmezekkel.

Hirdetés

Az Overwatch Cosplay Battle során két nyertest választottak ki, egyikről a Blizzard, másikról a közösség szavazott. A francia csapat Magni Torbjörnje a fejlesztők tetszését nyerte el, míg az oroszok D.Váját a játékosok szerették nagyon. Őket láthatjátok az alábbi videókon.

A többi alkotást látva igazságtalannak tűnik, hogy csak ketten győzhettek, de a versenyek már csak ilyenek. További nevezőket, valamint felkészülésüket az alábbi videóban, valamint az alatta lévő galériában nézhettek meg. Mindegyik cosplay egy-egy csapat munkája, nem pusztán egy ember dolgozott rajtuk.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)