Hirdetés

Nem csak a gyógyításért érdemel aranyérmet ez az Overwatch cosplay

|

Egy lengyel cospalyer és csapata készített el egy rendkívül részletes Overwatch cosplayt, ami a játék ügyeletes doktorát, Mercyt keltette életre.

Hirdetés

Az Overwatch egyik érdekessége, hogy Mercy annak ellenére az egyik legkisebb százalékban győztes karakter, hogy őt választják a legtöbbször a 22 hős közül. Talán a cosplayerek között nem ilyen népszerű a karakter, de nem csak ezért lenyűgöző egy lengyel csapat munkája, akik Angela Zieglert alkották újra.

A Shappi Workshopot vezető lengyel cosplayer egy helyi Overwatch témájú eseményre készítette el a jelmezt némi külső segítséggel, így a hagyományosabb technikák mellett például egy 3D-s nyomtatót is volt alkalma bevetni Mercy pisztolyának elkészítéséhez. A lenti galériában is láthattok néhány lépést a jelmez készítéséről, de persze kész állapotában láthatjuk az Overwatch hangulatát igazán jól megidéző képeket (a megfelelő fényben például a szárny plexilapjai elképesztően jól néznek ki).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)