Hirdetés

A Halloween sztárja az apuka, aki Soldier 76-nak öltözött

|

Láttunk már pár igazán belevaló cosplay-t eddig, de amit egy vérbeli apa készített Halloween alkalmából Overwatch témában, az bizony ott van a legmenőbbek között.

Hirdetés

Miközben a Sombra rejtélyt a játékosok már kész lidércjárásnak érzik, addig sokan egészen más apropóból foglalkoznak a Blizzard népszerű játékával: nemrég egy profi Pharah cosplay-t csodálhattunk meg, a mostani rajongói elképzelés pedig a Halloweenhez kapcsolódik. 

Leginkább az Egyesült Államokban van nagy hagyománya annak, hogy a gyerkőcök édességet lejmolva járják a környéket, azonban mi van akkor, ha a finomságokat egy Overwatch karakternek beöltözött apa védi a ragadós kezektől? Cajun Captain Cosplay megmutatta, hogy milyen lenne Soldier 76 halloweeni kiadása minimalista stílusban: a képeken a Dad 76 fantázianevű költeményt láthatjátok Vanessa Wright fotóin megelevenedni: 

Hát nem zseniális? Ti milyen ünnepre készítenétek Overwatch jelmezt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)