Hirdetés

Overwatch - egy cosplayer megépítette Doomfist felszerelését

|

Van, aki nem érte be annyival, hogy láthatja Doomfistet, hanem át is lényegült a karakterré... még ha csak részben is.

Hirdetés

Talán emlékeztek még rá, hogy a Blizzard egy saját cosplayerrel próbálta hirdetni az Overwatch nagyszerűségét a tavalyi San Diegó-i Comic-Con keretében, ami össze is jött nekik, hiszen ütős lett a végeredmény. Nos, nem illeti kevesebb dicséret a most bemutatott rajongói munkát sem. 

Hirdetés

Az alábbi felvételeken láthatjátok, hogy Zibartas nem vette félvállról Doomfist jellegzetes kibernetikus páncélkesztyűjének megalkotását és egy olyan replikát készített, amitől tátva maradt a szánk:

Ahogyan a készítő a Facebook posztjában írta, összesen 300 ledet, 5 motort, egy nyomásérzékelőt és mintegy 300 kézzel készített acélalkatrészt használt fel a látványos mű megteremtéséhez. 

De a kesztyű mellett akadnak itt egyéb finomságok is, nézzétek csak: 

Kíváncsian várjuk, hogy hová fokozza még a replikát, de ha továbbra is ilyen lenyűgöző prezentációkat pakol fel, akkor biztosan foglalkozni fogunk vele a jövőben is. Nektek hogy tetszik a "házi" Doomfist ököl?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)