Hirdetés

Overwatch - Doomfist is megkapta a saját képregényét

|

A most érkezett rövid sztoriban a játék legújabb hősét ismerhetjük meg egy kicsit jobban.

Hirdetés

A Blizzard folytatja az Overwatch univerzum bővítését, és újabb érdekes részleteket tár a rajongók elé, akik minden apró újdonságnak örülnek. A legfrissebb történet középpontjában Doomfist és a Talon szervezet ügynökei állnak.

Hirdetés

A Masquerade című képregényben a nemrég szabadult Doomfist egy monacói kaszinóba látogat Reaper, Widowmaker és Sombra társaságában, de nincs idejük a szerencsejátékra, mert úgy tűnik, valami sokkal nagyobb dobásra készülnek. Aztán Velencébe utaznak, és a sztoriban láthatunk néhány érdekes jelmezt a karaktereken, szóval nem lepődnénk meg túlságosan, ha később megkapnánk azokat skinek formájában is.

Az új képregényt itt tudjátok elolvasni.

Nektek bejönnek ezek a rövid történetek, vagy inkább már egy új kisfilmet látnátok szívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)