Hirdetés

Működő D.Va mechet épített egy cosplayer

|

Nem lövi szét az ellenfelet, és valószínűleg felrobbanni sem tud, de arra tökéletes, hogy elkápráztasson mindenkit bármelyik conon.

Hirdetés

Gryphon úgy döntött, hogy a szokásos cuki kezeslábas helyett inkább mechestól cosplayeli a koreai StarCraft profit. Az Overwatch egyik legnépszerűbb karakterét rengetegen alakítják a különböző conokon, de a mechjét csak nagyon kevesen építik meg.

Hirdetés

Gryphon egy tapasztalt páncél- és kelléképítő, így ő egy kis előnnyel indult. Így is nagyjából 6 hetet töltött a cosplay összerakásával, aminek alapját egyébként a konkrét 3D-s modell adta.

Elmondása szerint a szerelés még közel sincs kész, de ennyi munka után ki akarta már vinni a garázsból. Az első tesztvezetés sikeres volt, és alig várja, hogy befejezhesse. Hát még mi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)