Hirdetés

Ezt a D.Va szobrot is kitennénk a polcra, ha lenne pénzünk rá

|

Újabb darabbal bővül a kínálat, de komoly összeget kell kifizetnie annak, aki a polcán akarja tudni a kézzel festett alkotást.

Hirdetés

Tracer, Widowmaker és Reaper után most a dél-koreai profi játékos D.Va is kilép a virtuális világból, és testet ölt egy közel fél méteres szobor képében. Több mint kétszer annyiba fog kerülni, mint a gyűjtemény többi darabja, de cserébe elképesztően részletes.

Hirdetés

A kézzel megalkotott és festett szobor nagyjából 48 cm-es, és valószínűleg bármelyik Overwatch rajongó szívesen magáénak tudná. Azonban mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ha elő akarnánk rendelni egy ilyen műalkotást, ugyanis a szokásos 150 dolláros ár helyett 450-ért lehet előrendelni.

A szobor előreláthatólag 2017 utolsó negyedévében jelenik meg, és egy vásárló mindössze két darabot kaphat belőle. Mi eggyel is beérnénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)