Hirdetés

Idén is az Overwatch volt a legnépszerűbb az egyik felnőtt filmes oldalon

|

Az Apex Legends szintén majdnem eljutott a csúcsig.

Hirdetés

Minden évben közzéteszi az egyik legnépszerűbb felnőtt tematikájú oldal (csak azért nem nevezem meg, mert a Google robotja megorrolna, de úgyis látjátok a logót a képeken), hogy mik voltak a legnépszerűbb keresőszavak, és egy ideje külön grafikonokon mutatják be a videojátékos keresések népszerűségének növekedését. A Fortnite háttérbe szorult, de a Resident Evil és a Borderlands újra felállt.

Hirdetés

A győztes végül a 8%-kal felülkerekedő Overwatch lett. A top 3-ba a Pokémon fért még be, ami 21%-kal lett népszerűbb a tavalyi évhez képest (az OW-vel együtt egyébként a Fortnite-ot fogja közre), de az ötödik helyen ott az új hús Apex Legends, a hatodikon pedig a plasztikai műtéten átesett Resident Evil 2. A Borderlands óriási méretű, 554%-os növekedéssel került be a top 10-be.

Ha a karaktereket nézzük, Zelda volt a Hollywoodba félénken megérkező sztár, akit az örök fiatal Lara Croft követett. A 4,1 millió kereséssel a negyedik helyen álló Super Mario némileg kiemelkedik a főleg női szereplőket, itt-ott állatszerű lényeket (Pikachu, Bowser, Khajiit) felvonultató listából.

Kiderült egyébként az is, hogy a Joker iránti érdeklődés októberben hágott magasra, a Star Wars pedig május 4-én volt kiugróan népszerű, az átlagosnál 748%-nál többen keresték a videómegosztón a filmeket, bizonyára tévedésből. A filmes karakterek közül a Bosszúállókat keresték a legtöbben, de a mindig keresett Harley Quinn is 3%-kal nagyobb érdeklődést vonzott, mint 2018-ban. 

A többi, általánosabb adat is nagyon érdekes, de azzal inkább nem untatunk titeket. Ha véletlenül valahogy odataláltatok az oldalra, pedig csak a játékokra akartatok keresni, legközelebb használjátok szimplán a Google-t!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)