Hirdetés

Overwatch - a rajongói sztorik miatt nem jelent meg a képregény

|

A Blizzard úgy gondolta, hogy gátat szabnának a rajongók képzelőerejének azzal, hogy hivatalossá teszik az ő verziójukat.

Hirdetés

Az Overwatch részben annak köszönheti hatalmas rajongóbázisát, hogy a játékosok rengeteg időt töltenek azzal, hogy feltérképezzék a karakterek és a játék világa mögötti titokzatos háttértörténetet. Emiatt értelemszerűen nagyon sokan várták, hogy megjelenjen az Overwatch: First Strike és tisztába tegye a dolgokat, viszont a Blizzard szerint pont ez az oka annak, amiért nem szeretnék kiadni.

A Blizzard még tavaly jelentette be, hogy mégsem fog megjelenni a First Strike című képregény, ami a játék sztorijának egyik legfontosabb fejezetét, az első Overwatch osztag történetét mesélte volna el. Jeff Kaplan elárulta, hogy egyáltalán nem a képregény minőségével volt a probléma, hanem inkább a rajongók erőfeszítéseit látva döntöttek így:

"A rajzok gyönyörűek voltak a forgatókönyv pedig kiváló. Azonban láttuk,a hogy az Overwatch világa kitárul a játékosok előtt és imádtuk hallgatni, ahogy a rajongók elmesélik a saját elképzeléseiket az Omnic Crisis-ról, emiatt pedig elkezdtünk kételkedni, hogy ez tényleg jó ötlet-e. Úgy gondoltuk, hogy ha ezen az úton haladunk tovább, akkor rengeteg ajtót bezárunk a fanok előtt."

Egyértelműen hatalmas lendületet adnak a játéknak a rajongói elméletek és jó látni, hogy a Blizzard inkább a közösséggel együtt szeretné felépíteni ezt a világot. Ettől függetlenül persze azért kíváncsiak lettünk volna, hogy hogyan képzelik el a Blizzard írói a játék előzményeit.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)