Hirdetés

Overwatch - már meg is van az első Hammond cosplayer

|

Az egyelőre csak a tesztszerveren pusztító hörcsög már egy cosplay-t is ihletett.

Hirdetés

Hammond, vagy Wrecking Ball, az Overwatch legújabb hőse piszkosul szórakoztató (vagy idegesítő, attól függ, honnan nézzük). A hörcsög még csak a PTR szerveren játszható, de attól még egyesek számára jó cosplay-alapot is jelent a figura.

Hirdetés

Cree Nicole már meg is alkotta az öltözetet, és bár sajnos Hammond masináját még nem építették meg, a hörcsög-cosplay sem néz ki rosszul.

Cree egy interjúban elmondta, hogy amint meglátta Hammond bemutatóját, egyből elhatározta, hogy be fog öltözni. Hétvégén utazott egy eseményre, amelyre nagyjából egy napi munkával el is készítette a kosztümöt. A füleket 3D nyomtatóval alkotta, és azt is kifejtette, hogy a jövőben Hammond fegyvereit is szeretné megépíteni.

Nektek hogy tetszik a Hammond cosplay?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)