Hirdetés

Napi büntetés: egy kislányt azért küldtek haza a suliból, mert Hanzo mainnek nevezte osztálytársát

|

Olyan időket élünk, amikor az szitokszó lesz abból, hogy valaki Hanzóval játszik legtöbbet az Overwatchban.

Hirdetés

Bizonyos körökben nincs túl nagy tekintélye az Overwatch íjászának, sem annak, aki őt választja. A Blizzard is külön figyeli, hogy Twitteren elhangzik-e a "hanzo main" kifejezés.

Pár éve még a gyermekek (és felnőttek) etnikai alapú és szexuális beállítottságra vonatkozó szavakkal illették azon társaikat, akikkel nem szimpatizáltak, függetlenül attól, tudták-e az elhangzottak jelentését. Most már annyira előrehaladott a világ, hogy internetes kifejezéseket tanulnak meg. A napokban egy szülő (aki egyébként streamer) közzétett egy beírást, amit gyermeke kapott azért, mert miután egy társa elvette ceruzáját, Hanzo mainnek nevezte őt. A tanár odaírta, hogy bár fogalma sincs, ez mit jelent, nyilvánvaló, hogy sértésnek szánta, úgyhogy megrovásban részesítette. Még mindig jobb, mintha bármi más illetlenséget mondott volna. 

Szerintetek mennyire drámai a Hanzo mainek helyzete? Megvetendőnek gondoljátok őket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)