Hirdetés

Így lehet olcsón Overwatch karaktereket cosplayelni

|

A rengeteg cosplayer közül kiemelkedőt alkotott egy srác egyedi stílusával és meglehetősen vékony pénztárcájával.

Hirdetés

Hónapok óta szórakoztat minket a LowCostCosplay hőse, aki többek között Overwatch karaktereket személyesített meg olyan otthoni eszközök segítségével, mint a WC papír a súrolókefe, és a locsoló.

Hősünk semmilyen kihívástól nem rettent meg, így cosplayelte már Reapert, Tracert, Meit, és az Overwatch felhozatalának nagy részét. Valószínűleg ennek köszönhette, hogy egyébként még a játék első évfordulóját ünneplő videóba is bekerült.

Kiválogattuk a legjobb munkáit. A Soldier: 76 megvalósítása például kifejezetten egyszerű és elegáns, de Reaper maszkját is ügyesen megoldotta. Figyelem, gyenge idegzetet komolyan megterhelő galéria következik.

Aki legalább annyira rajong a srác munkásságáért mint mi, az megtalálhatja Facebook oldalát ezen a linken. Érdemes végigpörgetni az albumait, egytől egyig csodálatosak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)