Hirdetés

Ennek a Lúcio cosplayernek még a fegyvere is zenél

|

Általában a kiegészítők csak díszként szolgálnak a jelmezhez, de egy elszánt Overwatch rajongó most továbbment, és valami egészen egyedit alkotott.

Hirdetés

A Blizzard lövöldéjének szereplői remek alapot adnak egy-egy jelmez elkészítéséhez, és ha valaki nem költséghatékonyan szeretné megvalósítani ötletét, akkor olyan lenyűgöző dolgok születhetnek, mint ez a Lúcio cosplay.

Hirdetés

Neverending Dreamz 2009 óta készít jelmezeket, szóval már rutinosnak számít a cosplay világában, de még így is nagyjából 340 óra kellett ahhoz, hogy végezzen az alább látható Lúcio öltözékkel. A ruha és a kiegészítők stimmelnek, ráadásul maga a cosplayer is hasonlít egy kicsit az Overwatch hősre, de a Sonic Amplifier fegyver az igazi szenzáció.

A nagyjából 20 kilós szerkezet elejében egy nyolc hüvelykes mélynyomó található, a két oldalán egy-egy hangszóró, a kábel pedig a Neverending Dreamz hátán található erősítőhöz csatlakozik. Bluetooth kapcsolat segítségével telefonról szól a zene, és ez az egész így néz ki működés közben.

Egyébként korábban már láthattunk több hasonló, szintén működőképes Sonic Amplifiert is, amelyek más megoldással készültek, de hasonló funkcióval rendelkeztek.

Gyorsítani és gyógyítani valószínűleg nem tud, de mindig örömmel látjuk az ilyen ötletes alkotásokat. A cosplayről még több fotót találhattok Neverending Dreamz Facebook oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)