Hirdetés

Ez az Overwatch cosplay bulit csinál bármilyen gamer összejövetelből

|

Az Overwatch nem csak a játékosoknak, a cosplayereknek is rengeteg választási lehetőséget ad, ez a Lúcio jelmez pedig a játékbeli fegyver zenélő változatával kiegészülve mutatja meg, miért nem érdemes hanyagolni a supportokat.

Hirdetés

Az egyszer biztos, hogy Lúcio beindítja az Overwatch rajongók kreatív folyamatait, amire egy újabb kiváló példát kaptunk. A munkáit Alanna Mode néven megosztó cosplayer ugyan a valóságban nem túl praktikus korcsolyákat elhagyta a szabadságharcos DJ-t megelevenítő jelmezéről, de ezen kívül gyakorlatilag minden részletet eltalált.

Ráadásul - hasonlóan az Overwatch gyógyítójának fegyverét 3D-s nyomtatással elkészítő modellezőhöz - ő is valódi zenélő eszközzé alakította a Sonic Amplifiert, ami még világít is, hasonlóan a játékbeli fegyverhez. A kanadai cosplayer Lúcio jelmezéről lejjebb a galériában találtok még több képet, Facebook-oldalán pedig más jelmezeit is lecsekkolhatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)