Hirdetés

Overwatch - boltokba kerülhet a Lúcio-Oh's gabonapehely

|

Hamarosan minden rajongó megkóstolhatja majd a játékbeli karakter nevével fémjelzett finomságot, és még loot boost is jár hozzá.

Hirdetés

Az Overwatchhoz a Blizzard egy részletesen kidolgozott világot alkotott meg, ami tele van érdekes elemekkel. Ilyen például a címben is említett gabonapehely, amivel már valószínűleg az összes játékos találkozott, és nemsokára valódi étel lesz belőle.

Hirdetés

A Blizzard játékának fiktív világában elég népszerű arc Lúcio, ráadásul még egy gabonapehely márkát is elneveztek róla. A The Junk Food Aisle vette észre, hogy a Kellog's hamarosan piacra dobja a terméket, feltehetően egyelőre csak az Egyesült Államokban.

Ahogy az látható, nem teljesen ugyanolyan a doboz dizájnja, ahogy azt a játékban láthattuk, ám ettől független elég menő a cucc. A kép alapján úgy tűnik, hogy vaníliás ízben lesz elérhető, és ingyenes Loot Boost is jár mellé, amellyel gyorsabban gyűjthetjük a játékbeli cuccokat, minden szétlépésnél két doboz jár.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)