Hirdetés

Overwatch - nincs menőbb a Luciót DJ-pulttal irányító játékosnál

|

Ki gondolta volna, hogy a DJ Hero DJ-pult kontrollerei még bármire jók lesznek...

Hirdetés

Az Overwatch egyik leglazább karaktere Lúcio, aki egyrészt tud falon korcsolyázni, ami önmagában menő, másrészt különleges fegyveréből két dalát bömböltetve gyorsítja vagy gyógyítja csapattársait. 

Egyetérünk Whybeare-rel abban, hogy aki meg akarja adni a módját, az nem egérrel és billentyűzettel vagy hagyományos kontrollerrel játssza. A videós összekötött két DJ Hero pultot, majd beállította, hogy a bal oldalival a mozgást, a jobb oldalival a forgást irányíthassa, a gombokkal pedig a különböző képességeket tudja aktiválni. Az egyik hátrány (mondhatnánk, hogy az egyetlen, de azért a DJ Hero kontrollereket láthatóan nem erre találták ki), hogy amikor a Speed módot aktiválja, a karakter automatikusan megy előre. Nézzétek meg a fenti videót, nem olyan szörnyű, mint gondolhatnánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)