Hirdetés

Overwatch - 4 napig készült ez a 4 másodperces animáció

|

Ha nem értitek, hogy miért nincs több emote, highlight és egyéb testre szabható apróság a játékban, akkor ez a rövid videó majd segít elmagyarázni.

Hirdetés

Az Overwatch lootoboxaival mindenki testre szabhatja a karaktereit, és sokan nem kevés pénzt öltek már abba, hogy kipörgessék a legjobb extrákat kedvenc karaktereikhez.

A mikrotranzakciók esetén általánosságban is elmondható, hogy sokan nem értik, miért kerül egy bizonyos tárgy, emote vagy egyéb kozmetikai kiegészítő olyan sokba, hiszen egy grafikus valószínűleg néhány óra alatt elkészíti őket. Most a Blizzard egyik animátora, David Gibson töltött fel egy videót, amiben megmutatja, hogyan készült pontosanMei ikonikus "Frosty" highlight animációja.

A videó 1500%-os gyorsításban mutatja a folyamatot, így az alig 4 perces anyag valójában 4 napi munkát ölel fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)