Hirdetés

Underwatch - ezeket az Overwatch jelmezeket inkább ne a munkahelyeden nézd meg

|

A Katsucon cosplay show-n bebizonyították, hogy falatnyi jelmezekkel is Overwatch karakterré válhat valaki.

Hirdetés

A Katsucon lényegében 2017 első komolyabb cosplay show-ja, ahol rengetegen jelentek meg valóban különleges jelmezekben. Az Underwatch részleg azonban egy külön kategóriát képviselt, ahol merőben formabontó módon jelenítették meg az Overwatch hőseit.

Nem tudom, mennyire lehet jelmeznek nevezni az alábbi képeken látható hacukákat, hiszen az Underwatch cosplayerei lényegében csak fehérneműt és sminket viseltek. Maga az ötlet Stella Chuu nevéhez fűződik. A híres cosplayer egyik nép éppen a Twitch-en streamelt és a felvétel közben elkezdett firkálgatni. Az Overwatch karaktereit csupán fehérneműben rajzolta le és rájött, hogy ez jelmez formában is nagyon ütős lehetne. Barátaival együtt végül egy teljes kollekciót összedobott a szinte semmit sem takaró ruhadarabokból, amiket az alábbi galériára kattintva te is megnézhetsz.

A helyszínen természetesen videó is készült. Mivel az Underwatch nem egy verseny volt és mindenki csupán a móka miatt vett részt a bemutatón, tényleges szabályokat sem alkottak, így lehet, hogy többen is ugyanannak a karakternek öltöztek be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)