Hirdetés

Véletlenül az Overwatch képét használták a Paladins fejlesztői

|

Csúnya bakiba futott bele önhibáján kívül a Hi-Rez, de gyorsan magyarázatot is adott rá.

Hirdetés

Mint azt valószínűleg tudjátok, az Overwatch és a Paladins a kezdetek óta nagy riválisai egymásnak. Nehéz nem azt gondolni, hogy szándékos trollkodás történt.

Hirdetés

A napokban a Paladins Strike-ba bekerült egy új skin, azonban többen észrevették, hogy az ezt beharangozó kép háttere az Overwatch Lijiang Tower pályájához kapcsolódik. 

via Gfycat

A játék művészeti vezetője gyorsan reagált redditen. Elmondta, hogy a képet egy külsős partnerstúdió készítette, és nem a Hi-Rez hibázott (vagy legalábbis nem a gyártás során). Persze elkezdték vizsgálni az ügyet, és átalakítást terveznek, hogy a rajzok paladinosabbak, egyedibbek lehessenek a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)