Hirdetés

Overwatch PS4 pályázat - íme a győztes és a legjobbak

|

Közel egy hónapja zárult le pályázatunk, melyre Overwatch fanartokat vártunk tőletek. Rengetegen pályáztatok, nagyon nehéz volt meghozni a döntést, de most kiderül, ki nyerte a limitált PS4-et.

Hirdetés

Nehéz helyzetbe kerül akkor az egyszeri zsűri, amikor szíve szerint több embernek is adna PlayStation 4-et, de csak egy van a birtokában, csak egy győztes lehet. Overwatch fanart pályázatunk főnyereményéből egyébként is összesen 100 darab létezik a világon, nem lehet csak úgy dobni a Blizzardnak egy mailt, hogy ugyan, küldjön már még egyet. Vagy tizet.

Felállítottuk a rangsort, érvelések és viták után kiválasztottuk a győztest, azonban úgy éreztük, legalább a második és harmadik helyezettnek is adnunk kell valamit. Az eredményhirdetés is ezért húzódott el: a háttérben azon dolgoztunk, hogy egy ütős, exkluzív és ritka tárgyakat tartalmazó ajándékcsomagot állítsunk össze a dobogósoknak.

Örömmel jelentjük, hogy a zsűri által ezüst- és bronzérmesnek megszavazott művek alkotói egy-egy Recruit Kitet (benne Overwatch emlékérmével, matricákkal, Lúcio dalait tartalmazó bakelittel, kitűzővel), egy Overwatch pólót, valamint a játék PlayStation 4-es vagy Xbox One-os változatát kapják (választhatnak, melyiket). A PS4 győztesének szintén jár egy játék, értelemszerűen PlayStation 4-re.

A Recruit Kit így néz ki:

És akkor térjünk is rá arra, hogyan alakult a végeredmény. Először jöjjenek az abszolút győztesek, majd azok, akik műveit (ha beleegyeznek) a PlayIT GameArt kiállításán a rendezvény minden látogatója megtekintheti. A cikk végére szúrt galériában megtekinthetitek az összes beküldött művet.

I. helyezett: Dányi István

II. helyezett: Gyimóti Andrea

III. helyezett Lászlóczki Richárd

GameArton kiállítandó művek

Csővári Csaba

Esztojka Mónika

 

Lieszkofszki Fatime

 

Makai Attila

 

Sárkány Andrea

Sváb Anna Havaska

Zilahi Boglárka

Gáy Dóra

Eckmann Péter

 

Egyéb pályázatok: 

A top 3-mal és a GameArtosokkal a napokban felvesszük a kapcsolatot. Köszönjük a türelmet, és nagyon reméljük, hogy a jövőben is lesz lehetőségünk hasonlóan értékes nyeremények kiosztására.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)