Hirdetés

Másnak adta ki magát a Reddit felhasználó, és majdnem átverte az egész közösséget

|

Azt állította, hogy nem kapta meg a nyereményét a youtubertől, miközben az eredeti győztes már hónapokkal ezelőtt átvette a jutalmát.

Hirdetés

A Blizzard lövöldéje elképesztő népszerűségnek örvend, és amint az kiderült, nem csak a játékosok körében. Számtalan videós és streamer foglalkozik a játékkal, köztük OhNickel is, aki még márciusban tartott egy nyereményjátékot a csatornáján, és most valaki egészen más ezen akart profitálni az Overwatch Reddit oldalának segítségével. Nem sikerült neki.

Hirdetés

Tegnap jelent meg a közösségi oldalon egy Vitalechz nevű felhasználó bejegyzése, miszerint két hónap után sem kapta meg az OhNickeltől nyert 50 dollár értékű Steam ajándékkártyát. Rövid időn belül felkapott lett a téma, és az egész annyira hihetően hangzott, hogy sokan még azt is felajánlották, hogy megtérítik a gift card árát, mások pedig támadni kezdték Twitteren a videóst. OhNickel csinált is egy videót, amiben elmagyarázza a helyzetet.

Nem sokkal az eredeti bejegyzés után megjelent egy másik, amiben egy TheOverwatchInt nevű reddites megcáfolta a csaló állításait, szerinte az illető megnézte a márciusi nyerteseket, és kiválasztotta közülük azt, akinek nem volt Reddit fiókja. A legviccesebb az egészben pedig az, hogy az igazi Vitalechz még márciusban tweetelt arról, hogy megkapta a nyereményét, de OhNickel szerint ennek senki sem nézett utána. Ráadásul a csaló által linkelt képeken még a név is hibásan volt feltüntetve a Gleamen (nyereményjátékos platform).

A Reddit oldal moderátorai már eltávolították a bejegyzések tartalmát, de a kommentek még olvashatók, és jól látható, hogy rengetegen beálltak a csaló mögé, emiatt pedig a videós nem csak a beszólásokat kapta, hanem sokan le is iratkoztak a YouTube csatornájáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)