Hirdetés

Ilyen az, ha az Overwatch szinkronszínészei más hősök bőrébe bújnak

|

Megjelent egy videó az interneten, amelyben a játék karaktereit megszólaltató színészek kollégáik szövegeit adják elő.

Hirdetés

Az Overwatch sikeréhez és hangulatához nagyban hozzájárul az, hogy a Blizzard kiváló munkát végzett a hősök hangjait kölcsönző emberek kiválasztásával. Most pedig megnézhetjük azt, hogy mi történne akkor, ha felcserélődnének a szerepek, és mások szájából hallanánk az ismerős szövegeket.

Hirdetés

A hero shooter rajongói valószínűleg már kívülről fújják a karakterek egyedi megszólalásait, így egyből tudják, kihez köthető a jól ismert "Heroes never die!" vagy az "It's high noon.". Azonban a Polygonnak köszönhetően most megnézhetjük, hogy milyen az, amikor nem az adott hős szinkronszínészének előadásában hallhatjuk az egyik ikonikus szöveget, hanem valaki egészen máséban.

A srácok videójában feltűnik Pharah hangja, Jen Cohn, a Mercyt megszólaltató Lucie Pohl, a Symmetra hangját kölcsönző Anjali Bhimani, illetve a Sombrát megformáló Carolina Ravassa is, így mondani sem kell, hogy rajongóknak szinte kötelező belelesniük a dologba.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)