Hirdetés

Overwatch - a szinkronszínészek még mindig jó fejek, most eltáncolták karaktereik táncát

|

Az Overwatch karaktereit szinkronizáló színészek közül sokan nem a legjobb táncosok, de ez nem tartotta vissza őket attól, hogy előadják szereplőik koreográfiáit.

Hirdetés

Az Overwatch szinkronszínészei közül többeknek a korábbinál komolyabb ismertséget hoztak a Blizzard univerzumának karakterei, amit a Sombrát alakító Carolina Ravassa használ ki a legjobban. YouTube-csatornáján rendszeresen ökörködik együtt más, a játéknál segítő kollégáival, és mi minden percét imádjuk.

A csapat nemrég ismét összefutott, ezúttal pedig az Overwatch évfordulós frissítéséből merítettek a közös mókázáshoz. Többen megpróbálták előadni a loot-dobozokba újdonságként érkező táncokat, amit Symmetra hangja, Hitomi Nabatame örökített meg. Ugyan némelyikük a táncparketten is otthon érzi magát, Genji, Torbjörn, vagy éppen Roadhog hangjai közel sem mozognak olyan ruganyosan, mint az Overwatch harcterein bulizó szereplők. Ezzel együtt elképesztően vicces (és néhol tényleg lenyűgöző) lett az összeállítás, ami után csak még jobban kedveljük a csapatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)