Hirdetés

Overwatch - újabb regény készül

|

A The Hero of Numbani egy új történetet mesél el, középpontban Efi Oladelével, Orisa megalkotójával.

Hirdetés

A Blizzard jó szokásához hűen építgeti a játékai lore-ját, az Overwatch világáról is egyre többet mesél el, miközben azért a játékot is gondozza. Pár nap múlva megjelenik a switches változat, és ez még messze nem a vége.

Hirdetés

A The Hero of Numbani című regény a Scholastic gondozásában jelenik meg 2020. május 5-én, és Efi Oladele történetéről mesél, de felbukkan benne Orisa, Doomfist és Lúcio is. Nicky Drayden az Overwatch csapatával együtt írja majd. A történet szerint Efi akkor kerül előtérbe, amikor az emberek és a robotok közti egységet egy terrorista (Doomfist) próbálja megbontani. Egyelőre e-bookként szerepel az Amazonon, és mivel Book #1-ként van feltüntetve, lehet, hogy később továbbiak követik.

Szerintetek jól építi a Blizzard a játék lore-ját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)