Hirdetés

Több mint 2000 LEGO-ból építették meg Tracer fegyvereit

|

A "dolgok, amiket nagyon akarok a polcomra" listára ezennel ezek a LEGO-ból készült pisztolyok is felkerültek, méghozzá nagyon előkelő helyen.

Hirdetés

Az Overwatch különböző fegyverei több alkotót is megihlettek már az elmúlt hónapokban, így szép lassan az összes replika elkészül műanyag építőkockákból. Mutatunk egy újabb fantasztikus darabot.

Nick Brick csatornáján már számos fegyver felbukkant Ana mesterlövész puskájától egészen Genji dobócsillagáig. A LEGO-val foglalkozó videós ezúttal Tracer pisztolyait építette meg. A stukkerek darabja 1063 elemből áll és közel egy kilót nyomnak. Még azt is sikerült megoldani, hogy az újratöltéskor kiugró modulokat beépítse a replikába, néhány LED segítségével pedig még világít is a cucc. Mi ez, ha nem menő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)