Hirdetés

Overwatch - így néz ki Winston PC házként

|

Az Overwatch karakterei rendkívül megihlették a játékosokat az utóbbi hetekben, hiszen egyre komolyabb rajongói munkák készülnek. Most éppen egy PC ház.

Hirdetés

A Blizzard legújabb őrülete, az Overwatch gyakorlatilag teljesen átvette az irányítást a játékvilág felett az utóbbi néhány hetekben, ez a megszállottság pedig fokozatosan egyre nagyobb méreteket ölt.

Míg az internet nagyrésze vicces GIF-eket csinál vagy elképesztő cosplayeket, adig a PCJunkieMods csapata eggyel továbbment és inkább épített egy orbitális méretű PC házat, ami véletlenül pontosan ugyanígy néz ki, mint az Overwatch akademikus emberszabásúja, Winston.

A végeredmény elképesztően látványos lett, persze ennek ellenére nem ajánlunk hasonló installációkat otthonra, egyrészt mert kicsit sok helyet foglal, másrészt az sem lenne praktikus, ha a szüleitek szívinfarktust kapnának a látványtól.

A készítéséről szóló videókat azért érdemes megnézni, mert rendkívül érdekes, hogy hogyan jut el egy ilyen masszív vállalkozás az elejétől a végéig. Nektek hogy tetszik? Mi a kedvenc Overwatchos rajongói munkátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)