Hirdetés

Ilyenek az Overwatch hősei klasszikus orosz festményeken

|

Egy zseniális művészeti versenyre készültek azok a pályaművek, amik klasszikus orosz festményekre, gyakran híres történelmi személyek helyére varázsolták az Overwatch ügynökeit.

Hirdetés

Kíváncsian várjuk, milyen pályaművek érkeznek majd a következő GameArt pályázatra, de addig érdemes kicsit szétnézni a külföldi játékos közösségek alkotásai között is. Az DeviantArt orosz látogatói például nemrég egy rendkívül ötletes versennyel álltak elő.

A pályázóknak az volt a feladata, hogy klasszikus orosz festmények szereplőit kellett az Overwatch ügynökeire (vagy a Blizzard univerzumának más karaktereire) cserélniük, amire néhány elképesztően frappáns megoldás is született. A fivérét kezében tartó Hanzo például rendkívül jól illik a Rettegett Ivánt ábrázoló képre, aki szintén saját maga végzett fiával, de a Jack Morrisonhoz visszatérő Reaper, mint a tékozló fiú is rendkívül ötletes. Ezeken kívül még néhány jól sikerült pályaművet találtok az alábbi galériában, amit mindenképp érdemes végigpörgetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)