Hirdetés

Napi büntetés: hogyan lesz a Wellhello számból gamer paródia?

|

A Pamkutya egy pillanat alatt elintézte, hogy a rongyrázó yolo generáció helyett a játékosokon lehessen kicsit röhögni, és meglepően jó játékos utalásokkal tették mindezt.

Hirdetés

Most abba ne menjünk bele, hogy mennyire nehéz a gamereken úgy viccelődni, hogy azt ne vegyék azonnal halálos sértésnek (emlékezzünk csak Jimmy Kimmelre), és ne forduljon át a dolog egy anyázással egybekötött halálos fenyegetős hőbörgéssé, de hát mint tudjuk korábban őszül, aki kommenteket olvas. Ugyanakkor a popslágerek paródiáit készítő YouTuber csapat, a Pamkutya egészen ügyesen lavírozik ezen a fronton, és nem is akarják átvágni a torkukat.

A Wellhello eredeti Apuveddmeg videoklipje már önmagában a retro videojátékok világát idézte meg rengeteg finom utalással és játékelemmel, de a dal egészen másról szólt. A Pamkutya viszont élőszereplős klipet forgatott, a paródia szövege ugyanakkor minket, gamereket vett célba, kicsit spanolós, kicsit gúnyolódós, de egyáltalán nem bántó stílusban. A klip viszont tényleg figyelmet érdemel, mert nagyon ügyes megoldásokkal elevenít meg emlékezetes játékokat, korrekt munka lett, nézzétek meg.

GG#NEMROSSZEZ.

További Pamkutya videókért kövessétek az OCTV-t!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)