Hirdetés

Papers, Please - ingyen, magyar felirattal nézheted a díjnyertes játék rövidfilmes adaptációját

|

Bárki számára elérhető a BAFTA-díjas Papers, Please filmes adaptációja.

Hirdetés

Még tavaly októberben írtunk róla, hogy hamarosan elkészül a 2013-as Papers, Please című játék filmadaptációja, ami egy igazán izgalmasnak tűnő rövidfilmet takar. A játék is meglepően sokat tudott elmesélni úgy, hogy tulajdonképpen csak emberek iratait kellett ellenőriznünk benne, ezért a biztató előzetesek után nagyon vártuk a kész művet. Nos, nem kell tovább a türelem nemes erényét gyakorolnunk. 

Hirdetés

A legjobb stratégiai és szimulációs játék kategóriában BAFTA-díjas Papers, Please rövidfilmes adaptációja ugyanis elkészült, és teljesen ingyenesen megtekinthető a YouTube-on. Ráadásul még az sem lehet gond, hogy a szereplők oroszul beszélnek, ugyanis a választható 22 felirat között bizony ott díszeleg a magyar nyelv is. Nem is szaporítom tovább a szót, bökjetek rá szépen a nagy Play gombra, és nézzétek meg a nagyjából 10 perces rövidfilmet. Higgyétek el, érdemes.

Most pedig, hogy már túl vagytok rajta, lent a kommentek között nyugodtan meséljetek arról, mennyire nyerte el a tetszéseteket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)