Hirdetés

Rövidfilm készül minden idők egyik legjobb indie játékából, itt az első trailer

|

Miután számos díjat bezsebelt, a Papers, please! hamarosan a filmvásznon is megelevenedik.

Hirdetés

Ha valakinek esetleg kimaradt volna, mihamarabb pótolja a 2013-as Papers, please! című játékot. Lucas Pope alkotásában egy elnyomott keleti ország határán ülünk egy pecséttel, és döntünk azokról, akik szeretnének bejutni az országba ilyen olyan indokkal. Elsőre talán unalmasnak tűnhet, hogy a játék arról szól, hogy emberek papírjainak érvényességét ellenőrizgetjük, de később egy elég komoly sztori is kibontakozik, arról nem is beszélve, hogy ha hibázunk, annak komoly következményei lehetnek.

Hirdetés

A számos díjat bezsebelő játékból most Nikita és Liliya Ordynskiy csinálnak filmet. Az alkotást még májusban jelentették be, most pedig meg is érkezett az első trailer, amit feliratosan meg is nézhettek alább:

A premier dátuma egyelőre nem ismert, de nagyon kíváncsiak vagyunk rá, mit hoznak ki belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)