Hirdetés

Ilyen lenne egy igazi zombitámadás belső nézetből

|

Többször megbeszéltük már, hogy mit tennénk, ha kitörne a zombi-apokalipszis. Egyben mindnyájan megegyeztünk: futnánk.

Hirdetés

A Last Empire War Z egy mobilos, zombis stratégiai játék, ami túl sok újdonságot nem hozott a világra, de legalább megszoponzorálta a lent látható iszonyat jó kisfilmet, amit az Ampisound csapata hozott össze.

A belső nézetes parkour kisfilmben láthatjuk, ahogy hőseinket zombik kergetik, és belső nézetből figyelhetjük az eseményeket.

A csapat egyébként az utóbbi néhány évben nem egy játékhoz készített hasonló munkát. A Dying Light természetesen adta magát. Parkourozni kell és zombiktól menekülni. Majdnem ugyanaz, de mégsem.

A Mirror's Edge anyag a Catalyst bejelentéséhez készült. A videó egy nagyon jó hangulatú kis futkorászás lett, amit a sorozat minden rajongójának (tehát Pacának és nekem) érdemes végignéznie.

Reméljük, hogy a jövőben több hasonlóan király kisfilmet láthatunk majd tőlük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)