Hirdetés

Páros lábbal repült bele az NFT-kbe a népszerű indie játékos weboldal

|

Az Itch.io szerint kár foglalkozni az NFT-kkel, ugyanis az egész egy hatalmas átverés és csak lehúzásra jó.

Hirdetés

Akár ellene vagyunk az NFT-knek, nem értjük igazán, hogy miről is szól, vagy kifejezetten örülünk az új lehetőségnek, lehetetlen elkerülni a témát. Általában elég szélsőséges véleményük van a témában azoknak, akik hallottak már róla, a kérdés csak az, hogy mellette, vagy ellene teszik le a voksukat. Azt tudjuk, hogy a Steam nem nézi jó szemmel az NFT-k terjedését, ezért drasztikus döntéssel korlátozta azokat, az Epic Games azonban örömmel fogadja az ilyesfajta játékokat is.

Most az Itch.io, a népszerű indie játékokat forgalmazó piactér is elmondta a véleményét, amiben bizony nincs köszönet az NFT-k kedvelőinek.

Hirdetés

A piactér hivatalos Twitter-profilja a következőket írta a témában:

"Az NFT lopás. Ha tényleg azt hiszed, hogy hasznos, vagy bármire jó azon kívül, hogy kihasználja az alkotókat, pénzt csaljon ki emberekből és elpusztítsa a bolygót, kérjük, hogy gondold át az életben hozott döntéseidet. Béke."

Az elmúlt időszakban több nagy játékba is megpróbálták becsempészni az NFT-ket. Többek között a Ubisoft próbálkozott, akik a Breakpointot szeretnék tele szemetelni NFT-kkel, de az EA is pozitívan nyilatkozott a témában, szerintük konkrétan ez az videojáték-ipar jövője, bár azóta kissé árnyalták a véleményüket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Itch.io fontosnak érezte elmondta, hogy azokkal a cégekkel sem szimpatizálnak, akik ebből akarnak hasznot húzni, ezt így fogalmazták meg:

"Továbbá ba*****eg minden vállalat, amelyik azt mondja, hogy támogatja a művészeket és közben az NFT-k vásárlására is buzdít. Ők csak a profitra és a lehető legnagyobb nyereségre tudnak gondolni."

Végül, de nem utolsósorban még odaszúrták azt is, hogy akik ezt komolyan veszik, azok egyszerűen ostobák. Nektek mi a véleményetek az NFT-kről? Van helyük a piacon, vagy tényleg csak a kizsákmányolásról szól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)