Hirdetés

Te tudnál egy jó játékot megálmodni? A PAX Prime pályázatával most megmutathatod!

|

Van egy remek játékötleted, amit megosztanál a világgal? Itt a lehetőség. Küld be a The Next Level pályázatára, és teljes játékfejlesztői kurzust nyerhetsz.

Hirdetés

Ha szeretnél játékfejlesztéssel foglalkozni és éppenséggel van is egy király ötleted, akkor beküldheted a The Next Level játékdizájn pályázatára, és tanulási lehetőséget nyerhetsz. Játékdizájn vagy művészet órák járnak a győztesnek.

A pályamunkákból a közönség választ majd (különböző közösségi hálózatokon lehet majd szavazni) és a PAX Prime 2014 bírái mondják ki majd a végső szót. A nevezéshez egy jól kidolgozott koncepció, és mellékelt művészeti munka is szükséges. A pályaműveket eredetiség, kidolgozottság, a beküldött művészeti anyag és a közönség szavazatai alapján bírálják majd.

Ha érdekel a lehetőség, akkor ezen a linken keresztül jelentkezhettek, illetve minden részletet is a linken keresztül megtaláltok. Nektek milyen játékötleteitek vannak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)