Hirdetés

Lesz idén is PC Gaming Show, már kiderült a dátuma

|

A PCs-s játékokkal foglalkozó eseményt természetesen élőben követhetjük majd az interneten.

Hirdetés

A koronavírusjárvány miatt idén elmarad az E3, de ez szerencsére nem azt jelenti, hogy friss bejelentések nélkül maradnánk, hiszen az amerikai IGN több kiadóval együtt rendez egy külön bulit. Sőt, még egy jól ismert bemutató is meg lesz tartva a nyáron.

Hirdetés

Szerencsére nem csak elmaradó eseményekről tudunk beszámolni, ugyanis nemrég kiderült, hogy június 6-án, szombaton lesz megtartva az idei PC Gaming Show - az elmúlt évek előadásai fényében mindenki döntse el maga, hogy ez áldás vagy átok. Egyelőre nem tudjuk, mire számíthatunk majd a prezentáció során, de nyilvánvalóan kapunk majd érdekes bejelentéseket a PC-re fejlesztő stúdióktól, illetve jó eséllyel exkluzív anyagokat is megleshetünk.

Ha esetleg nem tudnátok, hogy is néz ki ez az egész, akkor nézzétek meg az alábbi összefoglalót a tavalyi rendezvényről.

Nektek hogy tetszettek az eddigi PC Gaming Show-k?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)