Hirdetés

Fang Battle Box - ezzel megyünk lanpartyzni

|

Nagyon hiányoznak a hőskori lanpartyk, bár akkor még az IKEA zacsiban magunkkal rángatott P4-es is menőnek számított. Egy ilyen PC-ről nem is álmodtunk.

Hirdetés

Megvan annak a varázsa, amikor az ember felmegy egy szerverre és halomra lövi a barátait, de az igazi csoda az még mindig az, amikor fogja magát és egy (vagy több) napra összebútorozik a cimboráival egy lanparty erejéig.

Zsenge tinikoromban számomra ez volt a gaming igazi értelme és be kell valljam, nagyon hiányzik. Kábelek mindenütt, a kinevezett rendszergazda igyekszik kitalálni, hogy mi baja a switchnek, Csabi nem akar átjönni, a teraszon már izzítjuk a grillt, miközben szép sorban települnek fel a játékok, hamarosan kezdődik a 48 órás maraton. Aztán ahogy egyre nagyobb monitora és egyre drágább PC-je lett mindenkinek, elmaradoztak ezek a hibátlan hétvégék. True story, sad story.

Na mindegy is, a lényeg, hogy ha lettek volna ilyen uzsidoboz-szerű PC-ink, mint amilyen a Cyberpowerpc Fang Battle Box, akkor mindez nem okozott volna ekkora problémát. Az extravagáns külső ellenére csak egy kisebb alaplap kellett ahhoz, hogy az egész konfig beférjen a megerősített házba, amin még egy fogantyú is van, hogy könnyebb legyen cipelni.

Íme:

A konfig is elég meggyőző.

Tegye fel a kezét, akinek megjött a kedve egy jó lanpartyhoz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)