Hirdetés

Játékfeldolgozást kap a Birmingham bandája

|

A Peaky Blinders: Mastermindban a Shelby család hat tagját irányíthatjuk egyszerre.

Hirdetés

Egy különleges atmoszférájú, fantasztikus sorozat a Peaky Blinders, vagy ahogy itthon fut, Birmingham bandája, mely most az ötödik évadánál tart. Középpontjában a Shelby család áll, aminek tagjai az első világháború után nem sokkal gengszterkednek a brit városban.

Hirdetés

Az első évad eseményei előtt játszódó Peaky Blinders: Mastermindban a família tagjait terelgethetjük végig a pályákon, egyedi képességeikkel kell megoldanunk fejtörőket. Tommy fenyegetésben, Arthur verekedésben és ajtóberúgásban, Polly megvesztegetésben és zárfeltörésben, John gyújtogatásban és bunyóban, Ada figyelemelterelésben, Finn pedig lopakodásban és zsebtolvajlásban jó. Manipulálhatjuk is az időt, hogy minden a helyére kerüljön. Készítésében részt vesz a showért felelős Steven Knight is, a zenéért pedig a Feverist felel. PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen játszhatunk majd vele. 

Az alábbiak közül az első videó megalapozza a hangulatot, a második pedig a játékmenetbe enged hosszabb betekintést. Mindkettőt az amerikai IGN-en keresztül tették közzé.

Ugyanakkor azt érdemes figyelembe venni, hogy a Narcos: Rise of the Cartels szintén a Curve Digital gondozásában jelent meg, és minden pozitív előjel ellenére a tavalyi év egyik leggyengébb játéka lett. Reméljük, most szorosabban fogja a fejlesztők kezét (tapossa a nyakát) a kiadó. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)