Hirdetés

Pedro Pascal a tökéletes Mario az HBO posztapokaliptikus Mario Kart drámasorozatában

|

A Saturday Night Live stábja olyan trailerrel lepett meg bennünket, hogy már mi is sajnáljuk, amiért nem ez az adaptáció készült el a The Last of Us helyett.

Hirdetés

Már 1999-ben bemutatkozott a képernyőn kisebb epizódszerepekben, de egészen 2014-ig, a Trónok harca negyedik évadáig kellett várnia arra a chilei születésű színésznek, hogy milliók ismerjék fel a neve hallatán, vagy az arcát megpillantva. Pedro Pascalnak Oberyn Martell rövid, ám annál emlékezetesebb szerepe is után elsősorban a tévében és a streaming platformokon termett babér. Kiváló érzékkel választotta ki azokat a sorozatokat, amelyek lendíteni tudtak karrierjén (Narcos, A Mandalóri), de több mozifilmben is láthattuk (Sorsügynökség, Wonder Woman 2, Kingsman: Az aranykör, A védelmező 2).

Újabban a The Last of Us fergeteges sikere miatt van tele vele a média, a közösségi és a professzionális is. Ehhez kapcsolódóan a minap a Saturday Night Live stábjához csatlakozva a műsort felvezető kedvcsinálóval nevettette meg rajongóit, akiknek sejtelmük sem volt róla, hogy mi vár rájuk még ezután.

Hirdetés

Például egy végtelenül szórakoztató, drámaira hangszerelt Mario Kart előzetes az HBO-s The Last of Us stílusában, minek láttán határozottan úgy érezzük, hogy jobb lenne elfelejteni az animációs filmet Chris Pratt-tel, és inkább Pedro Pascalt kellene leszerződtetni egy élőszereplős adaptációhoz. Van benne sokat látott vízvezeték-szerelő, megmentésre váró hercegnő, értelmes gombák, kötelező LMBTQ-karakterek, azaz minden, ami a tökéletességhez kell.

Tartunk tőle, hogy az ötletre sem a Nintendo, sem az HBO nem fog ráharapni, de mi imádjuk minden pillanatát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)