Hirdetés

Pedro Pascal lenyűgözőnek tartja a The Last of Us játékot, de nem akarja utánozni

|

Pedro Pascal beszélt kicsit azzal kapcsolatban, hogy mennyire tette magáévá a Naughty Dog videojátékát.

Hirdetés

Az egyik legjobban várt videojátékos sorozat egyértelműen a The Last of Us, amely több okból is ígéretesnek tűnik: egyrészt az HBO áll mögötte, másrészt Neil Druckmann bevonásával készült, harmadrészt dolgozott rajta a Csernobil írója, Craig Mazin is.

Persze az sem utolsó szempont, hogy a főszereplőt, Joelt napjaink egyik legfoglalkoztatottabb színésze, Pedro Pascal kelti életre (az Ellie-t játszó Bella Ramsey mellett), akinek a nevéhez olyan brandek fűződnek, mint a Trónok harca, a Wonder Woman, a Kingsman és a The Mandalorian. 

Hirdetés

Pascal nemrég a GQ magazinnak adott interjújában mesélt róla, hogy megpróbált játszani a játékkal, de tudás hiányában nem jutott túlságosan messzire, viszont megnézte, ahogy mások pörgetik, és vizuálisan lenyűgözőnek találta - persze hozzátette azt is, hogy nem szeretné túlságosan leutánozni. 

"Olyan szomorú, hogy nincs semmi képességem hozzá. Próbáltam, aztán percekkel később átadtam az unokaöcsémnek. Ehhez tényleg különleges készség kell, és nekem nincs. Addig figyeltem őt, ameddig csak tudtam aznap, aztán el kellett mennem Floridából. Joelt fantasztikusnak találtam, az egész olyan vizuálisan lenyűgöző élmény volt! Aztán aggódni kezdtem, hogy túl sokat akarok majd utánozni belőle, ami szerintem bizonyos körülmények között helyes lehet, máskor viszont hiba. Szóval csak egy egészséges távolságot akartam teremteni, és hogy ez inkább Craig Mazin, valamint a játék- és sorozatíró Neil Druckmann társszerző kezében legyen.

Nagyon-nagyon kreatív módon tartják tiszteletben azt, ami fontos, megőrzik azt is, ami ikonikus a játékélmény szempontjából, és olyan dolgokat is belefoglalnak, amelyekre nem feltétlenül számítanak a rajongók. Elmegy olyan irányokba, amikre fel vagyunk készülve, de olyanokba is, amikre valószínűleg nem... Nagyon okos dolgokat csinálnak, ennyit mondhatok. Ez hasonló ahhoz, ahogy Jon Favreau és Dave Filoni kezeli a Mandaloriant, Mazin és Druckmann is hasonlóan viszonyulnak a The Last of Us-hoz - jó kezekben van, mert annyira szeretik. Szóval tényleg azoknak készült, akik kedvelik. És nagyon intenzív történetmeséléssel készülnek azok számára, akik kevésbé ismerik".

Hogy mikor láthatjuk Pedro Pascal Joeljét, az még kérdéses, de 2023-nál előbb valószínűleg nem. Az mindenesetre biztató, hogy a készítők meglepetésekkel is készülnek a rajongók számára, így talán azoknak is maradandó lesz az élmény, akik már kívülről ismerik a The Last of Us-t. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)