Hirdetés

Pénzt ajánlottak a fejlesztők annak, aki a lehető legrosszabb módszerrel játssza végig játékukat – sikerült

|

Rengeteg indie játék van a Steam kínálatában, az egyikben például az űrben kell szervekkel kereskedni - és a bátrabbak ezt egy Kinecttel is megtehetik.

Hirdetés

Jónéhány különleges és furcsa indie játék készült az elmúlt években, amik közül az egyik gyöngyszem egyértelműen a Space Warlord Organ Trading Simulator, ami 2021. decemberében jelent meg. A játékosok feladata, hogy szervekkel kereskedjenek egy furcsa univerzumban, mindezt egérrel és billentyűzettel, kompatibilis kontrollerrel, vagy akár Kinecttel, ha valaki elég bátor ehhez.

Utóbbi olyannyira nem javasolt, hogy egy külön GYIK szekciót szántak erre, ahol az olvasható, egyáltalán nem optimális Kinecttel játszani a játékot.

Hirdetés

A GYIK frissített verziójába a fejlesztők beleírták, amennyiben valaki végigviszi a játékukat Kinecttel, annak felajánlanak egy 50 dolláros ajándékutalványt. Miért tesznek ilyet? A válasz a következő:

"...hogy végre találkozhassunk azzal a fajta emberrel, aki ezt tenné magával, és könyörögjünk neki a kegyelméért, nehogy mindannyiunkat elpusztítson."

"Kérjetek és adatik néktek" - olvasható a bibliában, és ez most bizonyosságot nyeré. A fejlesztőknél most bejelentkezett Swag Gucci Balenciaga Corndog a Steamen, aki azt állítja, hogy teljesítette a kihívást, amit videóval is igazolni tud.

"Nem listázottként felrakhatom a YouTube-ra, ha szeretnétek, akár egyben, vagy részletekben, [...] Amennyiben a felvételek nem lennének kielégítők a hatalmas diadalomról, meg fogom ismételni tettemet élő adásban."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Arról egyelőre nincs hír, hogy Swag Gucci Balenciaga Corndog megkapta-e a jutalmat, de a fejlesztők már biztosan tudnak róla. A Kinect implementációért felelős Sam Chiet így kommentálta a hírt:

"Miért viszed végig az egész ki*****tt játékot egy olyan funkcióval, aminek a tesztelésével 5 percet töltöttem?"

Ezek után mondjuk világos, hogy a fejlesztők miért nem javasolják a Kinectet, mint elsőszámú beviteli eszközt, de arra még mindig nem kaptunk magyarázatot, hogy Swag Gucci minek szánt az életéből erre 14 órát, és hogy miért akarja megismételni a szenvedését élő adásban. Mondjuk összefüggésben lehet azzal, hogy állítása szerint "már nem fél semmilyen istentől".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)